simonar

just nu

Kategori: varjedag

Den stora staden

Kategori: varjedag

Godkväll bloggen ! Idag har jag varit inne i stan för att vi hade repetition i philadelphia kyrkan inne i stan. Jag började vid 9 och då hade vi rep i cirka 2 timmar , sedan var det lunch rast i typ 3 timmar och då gick jag och någrarestaurang och vi åt oss propp mätta på sushi , thai och kina buffe ! Det var jättegott ! Sen kom,jag min hem och har pluggar matte och läst min svenska.bok. Och nu sitter jag ute på altanen och choklad och hör fåglarna kvittra. Det ska jag fortsätta med , pussar. ( bilder : på stan , dagens outfit)

GLÖM INTE

Kategori: varjedag

Det är ju hur härligt som helst med att vädret är sl underbart och,att,det är,så varmt ! Det är nog många som drar på sig bikinin och försöker gå lite färg , men,då får man INTE GLÖMMA VATTENS! Det har verkligen varit jätte varmt och få måste man dricka mycket vatten annars kan man bli uttorkad och det är,inte bra ! så kom ihåg det! PUSS!

Mysdag

Kategori: varjedag

Halloj! Just nu sitter jag i solen och lyssnar på musik., känns då underbart sommaren är här / äntligen ! :D för inte så länge sedan satt jag ute på balkongen och.åt lunch , omelett ch sallad blev det ! Jätte gott och jätte lätt att göra.! Nu ska jag fortsätta att njuta av det underbara v.vädret ! Kramar och pus o

lite små shopping sådär

Kategori: varjedag

Heihei allesammans! Kom just hem till Nathalie efter vi fikat i centrum och köpt lite sommar grejer på rea ! Det blev ett puder och en saltvatten spray , båda från h&m och de kostade båda,10 kr st! Men nu är det ledigt i 4.dagar , SKÖNT! Men bk skall jag och itta på något , puss!

Kvällsläsning

Kategori: varjedag

Nytt mobileo 'skal'

Kategori: varjedag

dreamy shorts

Kategori: vad garderoben erbjuder

girlsnight

Kategori: varjedag

godmorgon !
Just nu är jag hos emma eftersom hon hade tjejkväll igår. Jag kom lite senare , typ runt 10 för att jag hade varit på en kör tävling i västerrås med 8orna! Det var sjukt kul och vi VANN ! Nu har jag tappat rösten också för att vi skrek och sjöng hela bussresan hem .. just my luck.
Sedan kom jag hem till emma och då satt vi och snackade med alla tjejerna som var där , sedan såg vi på film och sedan runt ett bakade vi chocolate chip cookies , najs!
Men nu ska jag hjälpa till med frukosten ! PUSS

tummen upp

Kategori: varjedag

Hejsanhejsan , nu är jag hemma och myser i soffan och väntar på att topp modell ska börja! Älskar toppmodell och alltid gjort. Vet inte varför jag gillar det men det bara är så. Idag hade jag halvdan och jag är så sjukligt trött just nu och är inte taggad på det minsta av att gå på dansen . nu ska jag nog fixa,något att äta , muuums! *bilden togs imorse när jag trodde att det skulle bli en bra dag. Så blev det ej idag riktigt . Puss

@ emelies palats

Kategori: varjedag

HEIHEI!
Nu är jag hos emelie och vi ska plugga. Eller rättare sagt vi MÅSTE råplugga , iallafall jag måste det. Attans då , Franska prov på typ 5 kapitell och ca 40 ( inget överdriv , synd är) engelska glosor , allt till imorgon! Me no like.. Men men , sånt är livet. Men nu ska jag börja , hörs senare , puss!

nykomlingar

Kategori: vad garderoben erbjuder

Väska: loppis 55kr Oversize topp: Gina Tricot 100kr(rea)

today's

Kategori: vad garderoben erbjuder

Oversize tröja: Gina tricot Silvrigt halsband: bik bok Jeans: lee

SOVMORGON

Kategori: varjedag

Jag välkomnar dig hem till mitt liv

Kategori: Allmänt

Heihei
 & välkommen till min nya blogg här på blogg.se!
Jag kommer skriva om allt du kan tänka dig , tilll exempel om mitt liv som 15 årig tjej , kläder , åsikter , musik och massor av bilder! Tror att du kommer gilla den faktiskt!
Stay tuned , puss / Simona